top of page
IMG_4442.JPG
Mia JOhansson

10 Kuunkiertoa -
Luomisen ihme kehossa

Nainen, äiti, kanssasisar,
tämä on sinun matkasi, yhteinen naiseuden luomisvoimaisuuden matkamme!

Kutsumme sinut syvälliselle ja kehoterapeuttiselle transformaatiomatkalle voimauttavan odotuksen, synnytyksen ja äitiyden tueksi. Matka on myös jo synnyttäneille äideille kohtaamaan ja vaalimaan kokemuksiaan laajemmasta ja eheyttävästä perspektiivistä.

Onlinematkaa saat kulkea vuoden ajan rauhassa omaan rytmiisi.
Valmennus on tarjolla enää rajoitetun ajan!
Oletko valmis astumaan voimaasi?

10 kuunkiertoa -onlinematka on suuri inspiraationi ja syntynyt autenttisesti yhdessä oman Luomisen ihmeen matkani sekä kotikätilöni Aradhana Seva Kaurin kanssa (neljän lapsen äiti, kätilö, kundaliinijoogaopettaja, syvähengitysterapeutti).

Oma syvällinen kokemukseni kehollisesta työskentelystä kumpuaa 10 vuodelta kehoterapian ja tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien parissa sekä ennen kaikkea voimallisesta äitiyden initiaatiomatkastani kahden lapseni kotisynnytysten ja niistä auenneen loputtoman ihmeellisen naiseuden mysteerien maailman kautta.

Aradhana tuo matkalle huikean viisautensa vuosikymmenien laajan kokemuksensa kautta sekä arvokasta käytännön synnytysvalmennusta. Aradhana on yksi Suomen kotikätilöiden pioneereista ja työskennellyt kotilona myös Briteissä sekä Suomessa aiemmin myös vuosia sairaalamaailmassa.

Onlinematka on neljän raskauskolmanneksen (4. raskauskolmannes on synnytyksen jälkeinen herkkä ja intensiivinen 3kk ajanjakso) pituinen syvällinen matka tietoiseen ja voimautuneeseen äitiyteen ja koostuu neljästä eri moduulista. Kurssi on naisille, jotka haluavat tutkia odotuksen ja synnytyksen syvempää henkistä ulottuvuutta sekä lunastaa oman voimansa ja itsemääräämisoikeutensa takaisin.

 
Kaikki viisaus ja avaimet on jo sinulla! Kurssi auttaa sinua muistamaan ja vapauttamaan luomisvoimasi ja luottamuksesi kehosi kykyyn synnyttää.

10 Kuunkiertoa -onlinematka on niin odotusta suunnitteleville, odottaville kuin jo synnyttäneille äideille ymmärtämään ja tiedostamaan luomisen ihmeen initiaatiotaan syvällisemmin.

Odotuksen ja synnytyksen matkalla on valtava parantava ja transformoiva potentiaali (synnytämme myös itsemme naisina uudelleen), mutta myös vallitsevassa mekanistisessa ja medikalisoituneessa synnytyskulttuurissa potentiaali vahingoittaa. Kurssilla on lisäksi materiaalia, joka auttaa kohtaamaan synnytyspelkoja ja toipumaan menneistä traumaattisista synnytyskokemuksista. Kurssi on naisille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä ja luottamusta omaan kehoonsa synnyttää niin kuin luonto on sen täydellisesti luonut.

Saat myös runsaasti tietoutta fysiologisen synnytyksen luonnollisesta prosessista sekä käytännön synnytysvalmennusta ja vinkkejä, miten valmistautua post partum -aikaan. Kurssi on aivan kaikille naisille ja äideille, oli valintasi synnyttää millainen tahansa. Jokainen synnytys ja syntymä on arvokas sellaisenaan ja ansaitsee tulla kunnioitetuksi.

Luomisen ihmeen matka siirtymäriittinä harvoin on helppo. Keholliset harjoitukset yhdessä syvän, ikiaikaisen tietouden kanssa auttavat ymmärtämään ja kohtaamaan tietoisesti ja läsnäolevasti niitä teemoja, jotka sisältämme ja kohdustamme nousevat. Luomisen ihmeen matka on ennen kaikkea sisäinen matka, joka pyytää meitä kohtaamaan siihen asti eletyn elämämme ja koko sukulinjojemme ja kollektiivin uskomukset ja haavat naiseudesta, tiedostimme sitä tai emme.

Työskentelemme syvästi ja moniulotteisesti kokemusten kehollistamista painottaen mm. seuraavien teemojen parissa:

Gaiariina 10 Kuunkiertoa - Luomisen ihme kehossa transformaatiomatka, onlinematka, valmennus, verkkokurssi. Voimauttava ja luonnollinen raskaus, synnytys, äitiys. Kehoterapia, tanssi-liiketerapia, kundaliinijooga, synnytysvalmennus, kätilö, kotikätilö.

Odotuksen ja synnytyksen luonnollinen prosessi

-> Fysiologinen synnytys & synnytysvalmennus

-> Lempeä, eheyttävä post partum
-> Vallitseva synnytyskulttuuri
-> Kotisynnytys ja sairaalasynnytys

-> Synnytys, nautinto ja seksuaalisuus

-> Synnytys, psoas ja eläimellisyys

Itsetuntemus

-> Oma syntymä, lapsuus, kiintymyssuhteet ja siirtymäriitit
-> Sukulinjojen kaavat ja haavat
-> Synnytyspelko ja traumaattiset synnytyskokemukset

-> Kehotietoisuus
-> Sisäiset maskuliini- ja feminiinilaadut

Synnytys siirtymäriittinä

-> Elämänvoimille antautuminen
-> Synnytyksen transformoiva ja parantava potentiaali
-> Jooginen perspektiivi

-> Uskomusten kanssa työskentely

-> Naiseuden ja äitiyden arkkityyppiset energiat

Kanssasisarina matkallasi

"Ohjaus ja tilan kannattelu oli luottamusta ja turvallisuuden tunnetta huokuva. Sen myötä pystyi jo ensimmäisestä kerrasta lähtien antautumaan kurssin vietäväksi, lähtemään avoimella ja uteliaalla asenteella liikkeelle.”

”Ihana, vaikuttava ja eteenpäinsysäävä kokemus, jossa erityisesti sydäntä kosketti Katariinan aito, syvä ja hyväksyvä kohtaaminen."

“Ihailen suuresti Aradhanan myötätuntoa ja rakkautta sekä loputonta luottamusta elämään, joka yhdessä parin vuosikymmen kätilötyön sekä syvän elämänkokemuksen kanssa luo vaikuttavaa turvaa, kannattelua ja viisautta Aradhanan työhön kanssasisarena, tietäjättärenä, kundalinijoogaopettajana ja kätilönä.”

10 Kuunkiertoa - Luomisen ihme kehossa transformaatiomatka, onlinematka, valmennus, verkkokurssi. Voimauttava ja luonnollinen raskaus, synnytys, äitiys. Kehoterapia, tanssi-liiketerapia, kundaliinijooga, synnytysvalmennus, kätilö, kotikätilö.

        ONLINEVALMENNUS TARJOAA:

->
Yhteensä 10 tuntia videomateriaalia + 14 teksti- ja bonusmateriaalitiedostoa

-> 100 min videovalmennusta sekä tutkittua tietoa fysiologisen synnytyksen luonnollisesta prosessista ja post partum -aikaan valmistautumisesta.

->
30 voimauttavaa kehotietoisuutta ja itsetuntemusta lisäävää harjoitusta
yhdessä moniulotteisen sanallisen ja kuvallisen reflektoinnin kanssa (mm. keho- ja tanssi-liiketerapia, mantrameditaatiot, hengitysharjoitukset).


-> Syvän henkisen ja joogisen perspektiivin odotukseen ja synnytykseen siirtymäriittinä.

 

-> Tietoisen ja voimaantuneen naiseuden ja äitiyden polkua kulkevien siskojen yhteisön ja keskustelualustan.


-> Luomisen ihmeen matkaa ympäri Suomen kulkevien siskojen vapaaehtoiset onlinenaistenpiirit kerran kuussa, jossa voit livenä jakaa kokemuksiasi ja esittää kysymyksiä.

Oma projekti-1.png
Anskulta

Astu matkalle NYT!

Luomisvoimansa lunastanut nainen on pysäyttämätön!

10 Kuunkiertoa -portaali aukeaa seuraavan kerran toukokuussa 2024! Ilmainen tutustumiswebinaari tulossa, pysy kuulolla!

90FB430C-9150-40A3-BE5A-27F1626DA94F.JPG

Jos onlinematka ei kosketa juuri sinua tällä hetkellä, olisimme äärimmäisen kiitollisia, jos jakaisit sanaa eteenpäin siskoille, jotka voisivat tästä voimaantua ja hyötyä!


Kurssin materiaali on käytettävissäsi vuoden aloituspäivästäsi. Lisäkuukaudet tämän jälkeen 10 eur/kk, jos haluat jatkaa materiaalien hyödyntämistä ja osallistumista onlinepiireihin.

Matkaa voit kulkea täysin omaan rytmiisi. Kurssi voi olla myös hyödyllinen eheytymisen työkalu jo synnyttäneille naisille. Niin kävi myös minulle. Opiskelin paljon syvää tietoutta odottaessani esikoistani 2020, mutta varsinainen transformaation matka alkoi minulle kuitenkin vasta esikoiseni pitkän ja uuvuttavan, mutta voimauttavan kotisynnytyksen myötä ja jälkeen. Sain juuri ne oppiläksyt, mitkä siinä hetkessä tarvitsin ihmisyyteni ja sieluni polulla. Esikoiseni sai syntyä elinvoimaisena ja terveenä rakkaudellisessa ympäristössä kotonaan ja pitkästä matkasta huolimatta luotin joka hetki kehoni kykyyn synnyttää. Kuopukseni lempeä ja nautinnollinen unelmasynnytys (lue koko tarina Instagram -profiilistani) alle 3 tunnissa vain oman perheeni kesken juurrutti minut TODELLA VOIMAANI!

Olen luonut tämän matkan autenttisesti odottaessani huhtikuussa 2023 syntynyttä kuopustani ja kuljen matkaa edelleen kanssasi. Tämä on ollut yhtä lailla minun transformaatiomatkani. En voi kyllin painottaa odotuksen, synnytyksen ja äitiyden valtavaa transformaation potentiaalia!

Rakkaudella tervetuloa yhdessä jaetulle matkalle upea luomisvoimainen sisko!

bottom of page