top of page

Gaiariina

Kaunis kiitos kiinnostuksestasi työtäni kohtaan!

Olen Katariina, oululainen, Pohjoisen juuriani ja luontoa sydämessäni vaaliva intohimoinen tanssija, tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, kehoterapeutti, kuppari ja kahden voimauttavan kotisynnytyksen kautta äidiksi syntynyt. Polkuni on kulkenut monipuolisten ympäristöopintojen kautta (Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto) ruohonjuuritasolle löytämään työkaluja kehotietoisuuden sekä keho- ja tanssi-liiketerapian avulla sisäiseen tietoisuuden kasvuun ja muutokseen ennen ulkoisten rakenteiden muutosta. Tällä hetkellä työskentelen pääasiassa nykyisillä kotiseuduillani Pirkanmaalla sekä koen yhdeksi tärkeimmistä tehtävistäni tarjota naisille ja äideille tukea ja luottamusta kohti odotuksen ja synnytyksen - luomisen ihmeen matkaa mm. 10 Kuunkiertoa -onlinevalmennukseni kautta. Olen Tampereen Mielettömien Tanssien (vapaan ja tietoisen tanssin konsepti) perustaja.

Työni on minulle merkityksellinen ja inspiroiva osa elämääni ja koen sen kutsumuksenani ja palvelustyönäni rakkaudellisemman ja tietoisemman maailman puolesta. Autenttinen ilmaisu ja kohtaaminen, syvällinen itsetuntemus ja kehotietoisuus sekä maadoittunut henkisyys ovat minulle tärkeitä arvoja. Koen, että sisäinen työ on tärkeintä, mitä voimme tehdä nähdäksemme kaipaamamme muutoksen myös ulkoisessa maailmassa.

Gaiariina-BNW-02 (2)_edited_edited_edite

Gaiariina (Gaia = Äitimaa)  edustaa Elämänpuu-olemusta, kaikkeutta sisällämme, kaikki olevaisuuden tasot yhteydessä:

1) yhteys juuriimme, aliseen, esivanhempiin, tuonpuoleiseen, maalliseen, eläimelliseen
2) yhteys sydämeen, keskiseen, ihmisyyteen, sosiaalinen tarvitsevuus ja luontomme
3) yhteys valoon, yliseen, sieluun, korkeimpaan itseen, ykseys-tietoisuuteen

Kaikkien tasojen tiedostamisesta huolimatta Gaiariina on hyvin maadoittunutta ja yksinkertaisuuteen nojaavaa, elämän luonnollisia prosesseja ja syklejä kunnioittavaa keho- ja liiketerapeuttista työskentelyä turvallisessa ja kannatellussa tilassa. Henkisyyttä jalat maassa, vahvasti kehoon laskeutuneena ja kehossa koettuna.

IMG_4447
IMG_0005_edited
IMG_4449

Terapeuttinen työni

Hoitoni ovat lempeitä, mutta syvällisiä ja voimallisia. Hoitotyössäni työskentelen intuitiivisesti peilaten herkästi hoidettavan kehoa. Asiakkaani ovat luonnehtineet minua mm. karhuemoksi ja kansanparantajaksi ja kokeneet hoidoissani poikkeuksellista turvantunnetta, johon voi luottaen antautua. Olen opiskellut Reiki ja Quantum touch -energiahoitoa, shiatsua ja perinteistä kiinalaista lääketiedettä (1,5 vuoden ajan), vyöhyketerapiaa, eri hengitysterapiamenetelmiä sekä kouluttautunut kuumakivihierojaksi ja perinteiseksi kuppariksi. Ammennan vahvasti voimaa luonnosta, juuriltani Pohjoisesta sekä ikiaikaisista kaikkea elollista kunnioittavista henkisistä perinteistä. Shamanistiseen polkuun sukelsin syvemmälle Karhun Talon ALKU-koulutuksessa vuosina 2020-2022. Lukuisista koulutuksista huolimatta itse elämä ja hoitotyö vuodesta 2015 saakka on opettanut kokonaisvaltaisesta olemuksestamme eniten.
 

Olen rakastanut tanssia läpi ikäni ja aloittanut ohjatun tanssin matkan kilpatanssista 7-vuotiaana. Tanssini on jotain, mikä parantaa rikkaalla ja voimakkaalla ilmaisullaan niin itseäni kuin todistajiaan. Tanssin kautta olemukseni saa ilmentyä autenttisimmassa muodossaan. Matkani tietoisen liikkeen parissa alkoi vuonna 2014, mistä lähtien olen harjoittanut aktiivisesti eri tietoisen liikkeen menetelmiä, tärkeimpänä omat arkiset hetkeni tanssien. Keväällä 2017 valmistuin Jyväskylän Eino Roiha -säätiöstä vuoden tanssi-liiketerapian perusopintojen jälkeen tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi. Psykoterapiaan pohjautuva tanssi-liiketerapia toi myös hoitotyöhöni lisää ymmärrystä kehopsykoterapian näkökulmasta.

bottom of page