top of page

Lunasta ilmainen lantiohengitysharjoituksesi!

Hei kaunis sisko,

Suuri kiitos mielenkiinnostasi jakamaani kohtaan. Tämä lantiohengitysharjoitus oli merkittävässä roolissa kuopukseni synnytyksessä ja onnistuin luomaan sen kautta positiivisen ja nautinnollisen, kehoni luontaista oksitosiinintuotantoa kiihdyttävän kierteen, joka kuljetti minut ja vauvan vauhdikkaasti, mutta lempeästi synnytyksen läpi. Synnytyksessä sinun läpi virtaa massiivinen määrä energiaa, enemmän kuin tulet koskaan elämässäsi kohtaamaan. Harjoitus auttaa sinua kannattelemaan ja virtauttamaan elämänenergiaa, seksuaalisenergiaa, luomisvoimaasi.

Tämä harjoitus ei kuitenkaan ole vain synnyttäjille vaan aivan kaikille, jotka haluavat edistää hengityksen sekä elämän- ja seksuaalienergian vapaata, avaavaa, puhdistavaa ja uudistavaa virtausta kehossaan!! Tavoittaa rauhan, laajentumisen ja virtaavuuden kokemuksia.

Harjoitus on ladattavissa seuraavaan täysikuuhun eli 1.8.2023 saakka. Löydät sen myös 10 Kuunkiertoa /Luomisen ihme kehossa -onlinematkalta, mutta halusin kuvata teille vielä uuden päivitetyn version kuopukseni huikean voimauttavan synnytyksen jälkeen.

KCEX4080_edited.jpg

Jos harjoitus resonoi ja auttaa myös sinua tavoittamaan merkityksellisiä ja avaavia kokemuksia, haluan tarjota sinulle koko 10 Kuunkiertoa -onlinematkan -20% alennetulla hinnalla. Alennuksen saat 1.8. saakka koodilla: ECSTATICBIRTH

Onlinematka on syvä sisäinen ja kehoterapeuttinen transformaatiomatka niin odotusta suunnitteleville, odottaville kuin jo synnyttäneille äideille tiedostamaan synnytyksen ja äitiyden siirtymäriitin elämää mullistavan merkityksen:

❤️ Valmistautumaan jo hyvissä ajoin, jotta synnytys voisi olla sinulle mahdollisimman voimauttava, rakkaudellinen ja turvallinen kokemus.

❤️ Kohtaamaan jälkeenpäin jo suuria elettyjä kokemuksia ja eheytymään traumaattisista synnytyskokemuksista. 

❤️ Arvostamaan ja vaalimaan pyhää naiseuttasi ja öitiyttä.

Imin paljon tietoutta jo ennen esikoiseni synnytystä ja esikoiseni sai syntyä kauniisti ja turvallisesti kotona, mutta matka oli silti minulle hurjan rankka ja uuvuttava ja kohtasin kipeitä oppiläksyjä polullani. Synnytyksen ja äitiyden siirtymäriitti avautui minulle vasta aivan uudella tasolla kokemani jälkeen.

Kuopukseni odotuksen ajan tein aivan erilailla syvää sisäistä työskentelyä (jota olen toki tehnyt jo vuosia) ja odotus olikin haastavampi kuin esikoiseni, tein paljon puhdistustyötä jo etukäteen. Itse synnytys oli suurin siunaus ja lahja, mitä en olisi osannut edes unelmoida. Sain tuntea kuinka elämänvoima virtasi puhtaasti, nautinnollisesti ja vaivattomasti lävitseni. 

Kuopukseni odotuksen ajan loin 10 Kuunkiertoa -onlinematkaa, johon olen koonnut laajan skaalan kehollisia ja luovia harjoituksia elämäni oppien varrelta sekä syvää ikiaikaista tietoutta synnytyksestä siirtymäriittinä ja myös luonnollisen, fysiologisen synnytyksen lainalaisuuksia. Matkaa on ollut luomassa kanssani upea kanssasisareni ja kätilöni Aradhana Seva Kaur (kundaliinijoogaopettaja, syvähengitysterapeutti, satojen synnytysten ja kotisynnytysten kätilö ja neljän lapsen äiti), joka tuo vuosikymmenien moniulotteisen kokemuksensa ja viisautensa matkalle.

10 Kuunkiertoa tarjoaa

-> Yhteensä 10 tuntia videomateriaalia + 14 teksti- ja bonusmateriaalitiedostoa

-> 100 min videovalmennusta sekä tutkittua tietoa fysiologisen synnytyksen luonnollisesta prosessista ja post partum -aikaan valmistautumisesta.

-> 30 voimauttavaa kehotietoisuutta ja itsetuntemusta lisäävää harjoitusta
yhdessä moniulotteisen sanallisen ja kuvallisen reflektoinnin kanssa (mm. keho- ja tanssi-liiketerapia, kundalinijooga, hengitysharjoitukset).

-> Syvän henkisen ja joogisen perspektiivin odotukseen ja synnytykseen siirtymäriittinä.

 

-> Tietoisen ja voimaantuneen äitiyden polkua kulkevien siskojen yhteisön ja keskustelualustan.


-> Luomisen ihmeen matkaa ympäri Suomen kulkevien siskojen vapaaehtoiset onlinenaistenpiirit kerran kuussa, jossa voit livenä jakaa kokemuksiasi ja esittää kysymyksiä.Liity mukaan siskojenpiiriin:

 


Takaisin ILMAISEEN lantiohengitysharjoitukseen…
 

Haluan vielä painottaa, ettei yksi harjoitus ”pelasta” kuin ihmepilleri. Kyse on aina kokonaisvaltaisesta matkasta ja juurisyiden kohtaamisesta tilanteessa kuin tilanteessa. Harjoituksen avulla voit kuitenkin tulla tietoiseksi jännityksistä ja panssareista kehossasi ja aloittaa niiden purkamisen. Aina ei tarvitse edes tiedostaa niiden psyykkistä vastetta, mutta yleensä keholliset tuntemukset ja niiden psyykkiset lähteet kulkevat käsi kädessä ja näyttäytyvät vuorotellen prosessin edetessä. Usein taustalla on jokin täyttämätön tarve (ehkä jo lapsuudessasi koettu), joka kaipaa vain läsnäoloa ja nähdyksi tulemista. Harjoitus tuo sinua takaisin itseesi ja kehotietoisuuteesi. Ihanaa, jos harjoitus voi tuoda myös sinulle merkityksellisiä ja avaavia kokemuksia!

Linkin harjoitukseen saat sähköpostiisi

Kiitos latauksestasi!

Nautinnollisia ja virtaavia hetkiä harjoituksen parissa!

bottom of page