top of page
435891267_1022415089469731_2329592955811801361_n.jpg

Mielettömät Kaakaotanssit & Niko Lehtola livemaalaus

Lauantaina 15.6.2024 klo 14-17 Puistotorni, Tampere

Ennen keskikesän hulinoita tanssitaan vielä yhdet voimalliset Mielettömät Kaakaotanssit Hämeenpuiston Puistotornin suuressa salissa! Näissä tansseissa on ainutlaatuinen elementti läsnä - taiteilija Niko Lehtola (www.nikolehtola.art) maalaa tanssimatkan ajan livenä yhdessä luomaamme energiaa ja taikaa näkyväksi. 
 

Nikon maalauksista huokuu herkkyys, rohkeus ja sielukkuus, syvästi ja täydesti koettu elämä sekä moniulotteisuus ja kerroksellisuus. Taiteellaan Niko punoo näkyväksi olevaisuuden hienovaraisia ja taianomaisia sävyjä, tasoja ja yhteyksiä enkä malta odottaa, mitä Nikon kanavoiman maalauksen todistaminen tanssimatkan jälkeen meissä jokaisessa matkaa jakaneessa herättää.
 

Mikä huikeinta, osallistuessasi tansseihin sinulla on mahdollisuus voittaa omaksesi Nikon maalaama taulu (arvo ~800 eur), jonka hän viimeistelee vielä tanssien jälkeen!
 

Tanssi-liiketerapeuttisessa työskentelyssäkin käytetään usein kokemuksen tuomista näkyväksi liikkeen jälkeen piirtäen tai maalaten. Terapeuttisen liikekokemuksen jatkaminen paperille ja sen TODISTAMINEN ja reflektoiminen auttaa yhä syvemmin kokemusta sisäistymään ja integroitumaan - korjaamaan ja luomaan uusia aivoyhteyksiä.
 

Kaakaotansseissa nautimme ennen tanssimatkaa kupposet sydäntä ja kehoa avaavaa ja lämmittävää medicinaa, seremoniakaakaota (luomuraakakaakaota), joka on kasvatettu ja kerätty vastuullisesti ja seremoniallisesti Äitimaata kunnioittaen. Yhdessä kaakaon kanssa istutamme intention siemenemme ja laskeudumme ohjatun meditatiivisen, kehollisen ja liikkeellisen osuuden kautta syvään läsnäoloon ja kehotietoisuuteen tanssimatkaa varten.
 

Kaakao on upea lääke rakkaudelliseen, meditatiiviseen ja yhteisölliseen työskentelyyn. Sen nauttiminen lisää serotoniini- ja dopamiinitasoja kehossa ja auttaa lievittämään stressiä ilman haittavaikutuksia lukuisten muiden terveysvaikutusten lisäksi. Kaakaolla on piristävä vaikutus ja seremonia-annos raakakaakaota kiihdyttää verenkiertoa noin 40% sekä laskee verenpainetta. Kaakaota onkin syytä nauttia tietyissä tapauksissa varovaisesti tai ei lainkaan. Listan vasta-aiheista löydät tapahtuman lopusta. Kerrothan ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä, jos jokin kohdista koskettaa sinua.
 

Päivän suuntaa-antava aikataulu:

14:00-14:10 Alkupiiri
14:10-14:35 Kaakaoseremonia & laskeutuminen läsnäoloon ja intentioon (Niko)
14:35-15:05 Tietoisen liikkeen ohjatut harjoitukset (Katariina)
15:05-16:45 Mieletön Tanssimatka (Katariina) & livemaalaus (Niko)
16:45-17:00 Loppupiiri

Mielettömät Tanssit ovat matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua autenttisen, vapaan ja luovan liikkeen maailmaan sekä purkaa sisintämme ja tunteitamme turvallisessa ja päihteettömässä tilassa. Leikkiä, iloita, karjua, itkeä, sheikata, pysähtyä tuntemisen äärelle - ilmaista! Antaa sisäisen liikkeemme johdattaa ja hiljentyä kuulemaan ulkoisen liikkeen ja ilmaisun kaikuja sisäisessä maailmassamme.
 

Tanssimatkan ajan tanssilattialla ei puhuta. Moniulotteinen musiikki kuljettaa sinut matkalle läpi erilaisten olemisen laatujen ja tunnetilojen. Tärkeintä on pysyä uskollisena itselle ja sille, mikä siinä hetkessä haluaa ilmentyä. Myös ilmaisu äänen kautta on hyvin tervetullutta!
 

Tanssien ikäraja on K-18, jotta pidämme tilan avoimena ja turvallisena aikuisille ilmaista kaikkia tunteitaan.

Herkkäkorvaisimpia suosittelemme ottamaan korvatulpat mukaan, mutta pyrimme pitämään volyymin kaikille kohtuullisella tasolla.
 

Tulevista tapahtumista pysyt parhaiten kuulolla liittymällä Mielettömät Tanssit Tampere -facebookryhmään!
 

HINTA: 35 tai 25 eur (alennettu hinta vähävaraiset)
 

ILMOITTAUTUMISET: Vahvistat paikkasi, kun maksat osallistumisen ennakkoon ja lähetät välittömästi maksun jälkeen sähköpostin ilmoittautumisestasi mielettomatlauantaitanssit@gmail.com.
 

Maksu mobilepaylla 0442943663 tai tilisiirrolla FI73 5741 3620 6258 29 / Katariina Elonkehrä. Maksun viestikenttään Mielettömät Kaakaotanssit 15.6. + oma nimesi.
 

Ennakkoilmoittautuminen on sitova. Rahat palautetaan vain viime hetken sairastapauksissa.
 

 OSOITE: Tanssistudio Razzmatazz (Puistotorni), Hämeenpuisto 28 D, 4 krs., Tampere.
 

 AIKA: Lauantai 15.6. klo 14-17. Ovet aukeavat 30 min ennen aloitusta. Saavuthan paikalla viimeistään 10 min aiemmin, jotta pääsemme aloittamaan aikataulun mukaisesti.

RAAKAKAAKAON VASTA-AIHEET:

Kaakaon täysi seremonia-annos on 40-50g, nautimme tansseissa 30g kaakaota/hlö.
 

Suosittelen ottamaan tätäkin pienemmän annoksen, jos:

- sinulla on sydämen kanssa mitä tahansa haasteita
- olet raskaana
- käytät SSRI-lääkkeitä
- käytät luontaislääke 5HTP:tä

 

Kaakaota ei voi nauttia lainkaan, jos käytät:

- masennuslääkkeinä käytettyjä MAO-estäjiä tai MAO-inhibiittoreita
- psykoosinestolääkkeitä
- luontaislääke mäkikuismaa (mäkikuisman kanssa kaakao on ok, jos vältät mäkikuismaa kaksi päivää ennen ja jälkeen kaakaon)

bottom of page