top of page

OlenNaisen äärellä - Voimauttavaa tanssi-liiketerapiaa naisille

14.-15.1.2023 Pirtti, Kangasala

Tammikuussa 37-vuotis synttäriviikonloppunani kokoonnumme naiseudun ja olennaisen äärelle voimautumaan ja vapautumaan tunnelmallisessa miljöössä. Kauniit 118-vuotiaat historiaa havisevat hirsiseinät sulkevat meidät lämpimään syleilyynsä Kangasalan Pirtillä.

Kaipaatko voimauttavia ja korjaavia kokemuksia kehossasi yhteydessä itseen ja toiseen? Rakkaudella tervetuloa autenttiseen yhteyteen ja syvällisesti keholliseen työskentelyyn naisten kanssa viikonloppukurssille 14.-15.1.2023 la & su klo 10-18.

Adobe_Express_20221019_2342520_1.jpg

OlenNaisen äärellä tarjoaa turvallisen ja kannatellun tilan upeiden naisten tukemana tutkia herkkää ja vahvaa sisintäsi. Laskeudumme kehoon kokemaan ja jakamaan naiseuden ja ihmisyyden kirjoa sanattoman ja sanallisen vuorovaikutuksen kautta. Teemme lempeitä ja voimakkaitakin kehotietoisuus-, hengitys- ja liikeharjoituksia. Yhdistämme työskentelyyn intuitiivista piirtämistä ja kirjoittamista tukeaksemme kehollisten harjoitusten integroitumista osaksi itseämme. Käytämme runsaasti aikaa kokemusten reflektointiin itsenäisesti ja vuorovaikutuksessa.
 

 

 

Sinun ei tarvitse osata yhtään mitään eikä sinulla tarvitse olla lainkaan kokemusta luovista terapiamuodoista tai mistään. Kaikki menetelmät, joita käytämme ovat sinun matkasi ja hyvinvointisi tueksi. Unohdamme suorittamisen ja saavutuksiin pyrkimisen. Voit myös unohtaa "tanssi" sanan, liikkeesi ja ilmaisusi saa olla mitä vaan, sen ei tarvitse millään lailla muistuttaa stereotyyppistä ajatusta tanssista.


 

Tulemme autenttiseen yhteyteen itsemme ja toistemme kanssa. Tutkimme kuinka yhteys itseen avaa myös väylän toisiin ja koko ympäröivään elämään. Olemme läsnä kaikelle, mikä haluaa ilmentyä. Löydämme ehkä piilotettuja ja kiellettyjä puolia ja voimavaroja itsestämme. Vapaudumme, voimaannumme!


 

Kurssi on kaikille naisille ja naiseksi itsensä kokeville, neidoille, äideille, villinaisille ja viisaille, tyttärille ja isoäideille.
 

Aika 14.-15.1.2023 klo 10-18 (päivät sisältävät tunnin lounastauon, mahdollisuus lämmittää omia eväitä ja lounastaa Pirtin tiloissa)

Ilmoittautumiset: infogaiariina@gmail.com

 

Hinta: 170€
Jos koet kutsun osallistua kurssille eikä taloudellinen tilanteesi tällä hetkellä mahdollista sitä, otathan rohkeasti yhteyttä niin varmasti löydämme sinulle sopivan summan ja tavan maksaa.
 

Osoite: Kangasalan Pirtti, Tapulintie 6 Kangasalan keskustassa
 

Kurssin ohjaa Katariina Seppänen, tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, kehoterapeutti ja kuppari, nainen, tytär, äiti ja kumppani. Katariina on intohimoinen tanssija sekä naisten voimaantumisen, tietoisen äitiyden ja synnytyksen lähettiläs.

bottom of page