top of page
  • gaiariina

Kesän tuoksuisia tuulahduksia Varsinais-Suomesta ja tervetuloa Gaiariinan blogiin!

Updated: Jul 28, 2022

Tervetuloa Gaiariinan blogiin rakas lukija!


Uusien nettisivujeni myötä julkaisen blogini ja jaan jatkossa kirjoituksiani sieluani koskettavista teemoista sivuten työtäni keho- ja tanssi-liiketerapian sekä naisten voimaantumisen parissa. Erityisesti naisten voimaantuminen omassa olemuksessaan ja luottaminen kehonsa ikiaikaiseen pyhään viisauteen - luomisvoimaan on lähellä sydäntäni. Esikoiseni voimakas kotisynnytyskokemus keväällä 2021 ja koko äitiyden transformatiivinen matka inspiroi sukeltamaan yhä syvemmälle naiseuden ikiaikaiseen viisauteen ja kannustamaan naisia lunastamaan voimansa ja itsemääräämisoikeutensa takaisin. Suomessa on käynnissä voimauttava synnytyskulttuurin murros ja sille on myös suuri tarve mekanistisesta ja pelkopohjaisesta järjestelmästä ponnistaessa. Työni ohjautuu jatkossa yhä enemmän tuohon suuntaan uusien opintojen ja projektien myötä. Näistä kerron myöhemmin lisää.

Olen pitkään haaveillut blogin kirjoittamista, tuntuu, että sisältäni pulppuaa paljon asiaa :) Kuuleeko ja lukeeko niitä koskaan kukaan, sitä en tiedä. Tärkeintä on, että blogi toimii oman ääneni ja totuuteni ilmaisijana - itsereflektion työkaluna, kanavana elämälle ilmentyä sanojeni kautta. Kirjoittamisprosessin aikana asiat avautuvat ja jäsentyvät myös minulle syvemmillä tasoilla. Opin varmasti aivan valtavasti samalla itsestäni, kyseenalaistan omaa totuuttani ja omia uskomuksiani. Erityisesti, jos saan arvokasta ja hedelmällistä peilausta teiltä rakkaat kanssakulkijani.Myös tanssi-liiketerapeuttisessa työskentelyssä kirjoittaminen on yksi tärkeitä itsereflektion väyliä. Käytämme työskentelyssä paljon aikaa kehollisten kokemusten integroimiseen eri tavoin mm. kirjoittamalla, piirtämällä ja maalaamalla sekä jakamalla pareittain ja pienryhmissä. Eri aivoyhteyksiä muodostuu laajasti ja kehossa eletty kokemus sisäistyy ja integroituu osaksi olemustamme ja todellisuuttamme.


Kiitos, että kuljet tätä matkaa kanssani! Kuullaan pian uusien ajatusten myötä.


Ps. Perheeni on muuttanut toistaiseksi Varsinais-Suomeen ja hoitotyöni siirtynyt Vehmaalle vehreisiin maalaismaisemiin. Nautiskelemme täällä alkukesän runsaudesta ja villiyrttien voimasta. Vastaanottoni on tällä hetkellä kotonamme tunnelmallisessa 1930 vuoden hirsitalossa. Tanssi-liiketerapeuttiset kurssitkin toteutuvat toistaiseksi näillä seuduilla. Lämpimästi tervetuloa kesäretkelle voimauttavaan hoitoon!
34 views0 comments

Comments


bottom of page