top of page
  • gaiariina

Valoisa ja inspiroitunut näkymä tulevasta! Muutto takaisin Pirkanmaalle ❤️
Puolen vuoden Varsinais-Suomen seikkailun jälkeen perheemme palasi takaisin Pirkanmaalle. Toimintani jatkuu Pirkanmaalla ja loppuvuodeksi on suunnitteilla inspiroivia ja voimauttavia projekteja.


Tiistaina 20.9.2022 lähti starttiraha rullaamaan ja minusta tuli seitsemän vuoden sivutoimisen yrittäjyyden jälkeen päätoiminen yrittäjä 🥳 "Yrittäjä" on todella kehno suomenkielinen sana liiketoiminnan harjoittamisesta, olemme nauraneet tätä yritys- ja rahoitusneuvoja mieheni kanssa (vink vink, jos tarvitset yrityksesi tueksi julkisia rahoituksia 😍). Sana "yrittäjä" kuvastaa valitettavan hyvin suomalaisten häpeään ja alemmuuteen taipuvaista luonteenlaatua, jonka tunnistan toisinaan itsessänikin. "Mä vain tässä vähän yrittelen." Visionääri, innovaattori, luoja, toteuttaja ja muutoksentekijä ovat laatuja, joihin toivoisin suomalaisten samaistuvan enemmän.


Palo on suuri jakaa minulle siunattuja lahjoja ja tehdä työtä, joka todella antaa niin minulle kuin asiakkailleni transformatiivisia ja merkityksellisiä kokemuksia. Tunnistan, ettei hoitotyöni aiemmassa muodossaan ole enää hetkeen tuntunut sellaiselta ja on muutoksen aika. Haluan tarjota kokonaisuuksia ja matkoja, jotka positiivisella tavalla sitouttavat asiakkaita muutosprosessiin ja jolle he haluavat tietoisesti astua ottaen muutoksestaan vastuun. Myös tanssi-liiketerapeuttinen työskentelyni syntyy uudelleen ja laajenee tarjoamaan paremmin sitä monipuolista henkistä työkalupakkia, jonka omaan keho- ja liiketerapeuttisista menetelmistä shamanismiin.


Millaisia kohtaamisia, kursseja, hoitoja ja palveluita sinä kaipaisit tässä hetkessä, jotka ravitsisivat sinun kehoa ja sielua?


Kuullaan pian loppuvuoden tapahtumien tiimoilta! ❤️


31 views0 comments

Comments


bottom of page