top of page

Tanssin Alkemia - Vapaus

11.-12.2.2023 Kehräämö, Tampere

TANSSIN ALKEMIA -kurssit

^ Ovat syväluotaavia, transformatiivisia matkoja sisimpääsi.

^ Vahvistavat yhteyttä itseen ja toiseen ja auttavat tavoittamaan korjaavia kokemuksia yhteydessä.

^ Koostuvat kehotietoisuus- ja liikeharjoituksista, kuvallisesta ja sanallisesta ilmaisusta sekä seremoniallisista elementeistä.

^ Rumpu, alkuääni auttaa sinua löytämään yhteyden keskustaasi, luomisvoimaasi.

Adobe_Express_20221108_2141110_1.jpg

Transformaatio on enemmän kuin muutos. Moniulotteisen työskentelyn avulla tavoitamme kokemuksia, jotka alkemisoivat ja muuttavat olemustamme juuritasolla. Synnytämme itsemme uudelleen kuin perhonen, joka kuoriutuu kotelostaan. Alkemian pyrkimys on puhdistaa, jalostaa ja synnyttää uudenlaisia aineita. Henkinen alkemia voidaan nähdä tietoisuuden evoluution prosessina, jossa ihminen kohtaa ja vapautuu mielen rajoitteistaan ja syntyy jälleen puhtaampana ja täydempänä uudelleen. Työskentely alitajunnan ja olemuksemme eri osa-alueiden kanssa kehon, liikkeen, kuvallisen ja sanallisen ilmaisun kautta tukee tätä prosessia.
 

Kukin kurssi rakentuu oman teemansa ympärille. Helmikuussa 11.-12.2.2023 viikonloppuna tutkimme vapauden kehollisia ilmentymiä ja merkitystä itsellemme.  Millaista vapautta voit löytää jo kehostasi ja kehollisesta ilmaisustasi? Koetko jonkin rajoittavan vapauttasi? Miten voit säilyttää vapauden yhteydessä toiseen? Kuka sinun vapauden todella määrittelee? Mitä vapaus ylipäätään sinulle merkitsee? Yksinkertaisin, mutta syvällisin harjoittein tutkimme viikonlopun aikana vapautta laajasti yhteydessä itseen ja toiseen. Saat ennakkotehtävän ennen kurssia, joka aloittaa jo prosessin ja auttaa sinua virittäytymään teemaan. Ennakkotehtävä nostaa pintaan asioita, joita voimme kehollisen työskentelyn kautta kurssilla alkemisoida.
 

Työskentelyssä tanssi-liiketerapeuttiset harjoitteet saavat lisämaustetta muista keho- ja liiketerapeuttisista sekä tietoisen liikkeen menetelmistä. Haluan tuoda työskentelyyn myös perspektiivin kaiken olevaisuuden yhteydestä (interconnectedness). Sisäinen muutos heijastuu ulkomaailmaamme. Jokaisella meistä on ainutlaatuinen paikkamme. Kun ilmaiset totuudellisesti itseäsi, jokaisella teollasi ja sanallasi aivan arkipäiväisessäkin elämässä voi olla lähtemätön vaikutus jonkun toisen elämään. Tule kurssille juuri sellaisena kuin olet! Sille on syynsä, miksi juuri ME olemme tulleet siinä hetkessä yhteen.
 

Kylvemme symbolisen kielen rikkaudessa.
^ Tanssi
^ Seremoniatyöskentely
^ Intuitiivinen kuvallinen ilmaisu
^ Kirjoittaminen ja sanoittaminen
kutovat eri tasoja yhteen integroiden ja syventäen kokemustamme.

 

Astu transformatiiviselle matkalle ja varaa paikkasi 11.-12.2.2023 viikonlopulle klo 10-18 Tampereen Finlaysonilla. Kurssipäivät sisältävät tunnin lounastauon. Hintaan sisältyy tarvittavat oheismateriaalit.
 

Ilmoittautumiset: infogaiariina@gmail.com
 

Hinta: Early Joulubird -hinta 188€ voimassa 6.1.2023 saakka Uutiskirjeen tilaajille (norm. 222€)
Jos koet kutsun osallistua kurssille eikä taloudellinen tilanteesi tällä hetkellä mahdollista sitä, otathan rohkeasti yhteyttä niin varmasti löydämme sinulle sopivan summan ja tavan maksaa.


Osoite: Hyvinvointitila Kehräämö, Finlaysoninkuja 9, 4.krs (4B), 33210 Tampere
 

Rakkaudella tervetuloa!

bottom of page