top of page

Tapahtumat

Tapahtumat ja uutiset

Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg
Oma projekti-1.png

Vuoden syvällinen transformaatiomatka ja siskojenpiiri pyhän ja voimauttavan odotuksen ja äitiyden tueksi!
Mukaan voit liittyä koska haluat ja kulkea matkaa omassa rytmissäsi.
Julkaistaan 5.5.2023!

10 Kuunkiertoa -onlinematka on suuri inspiraationi ja syntynyt autenttisesti yhdessä oman kuopukseni odotuksen ja synnytyksen matkan aikana. Kuopukseni unelmasynnytys vahvisti entisestään kutsumustani jakaa syvän sisäisen työskentelyn tärkeyttä kanssasisarieni kanssa. Onlinematkaa on ollut luomassa kanssani huikean kaunis ja viisas kotikätilöni Aradhana Seva Kaur (kätilö, kundalinijoogaopettaja, syvähengitysterapeutti), joka tuo oman laajan, vuosikymmenien kokemusmaailmansa kurssiin myös kattavien käytännönvinkkien kautta.

Onlinekurssi on neljän raskauskolmanneksen (4. raskauskolmannes = synnytyksen jälkeinen herkkä ja intensiivinen 3kk ajanjakso) pituinen syvällinen matka tietoiseen ja voimaantuneeseen äitiyteen niin odotusta suunnitteleville, odottaville kuin jo synnyttäneille äideille. Kurssi on naisille, jotka haluavat tutkia odotuksen ja synnytyksen syvempää henkistä ulottuvuutta sekä lunastaa oman voimansa ja itsemääräämisoikeutensa takaisin.
 

ONLINEMATKA TARJOAA:

~ Syvän henkisen perspektiivin odotukseen ja synnytykseen siirtymäriittinä.

~ Laajan skaalan voimauttavia kehotietoisuutta ja itsetuntemusta lisääviä harjoituksia yhdessä moniulotteisen sanallisen ja kuvallisen reflektoinnin kanssa (keho- ja tanssi-liiketerapia, kundalinijooga, hengitysharjoitukset).

 ~ Tietoisen ja voimaantuneen äitiyden polkua kulkevien siskojen yhteisön ja keskustelualustan.

~ Luomisen ihmeen matkaa ympäri Suomen kulkevien siskojen onlinenaistenpiirin kerran kuussa, jossa voit livenä jakaa kokemuksiasi ja esittää kysymyksiä.
~ Tutkimustietoa sekä käytännönvalmennusta fysiologisen synnytyksen
luonnollisesta prosessista ja post partum -aikaan valmistautumisesta.
 

LUE LISÄÄ JA ASTU TRANSFORMAATIOMATKALLE!

Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg

Kevät 2024 - Katso päivämäärät tapahtumasta!
Shen Garden, Finlayson Tampere

Mielettömät lauantaitanssit ovat matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua autenttisen, vapaan ja luovan liikkeen maailmaan sekä purkaa sisintämme ja tunteitamme turvallisessa ja päihteettömässä tilassa. Tila on avoin täysin vapaalle keholliselle ilmaisulle ilman ohjausta yhteistä alku- ja loppupiiriä lukuun ottamatta. Tanssimatkan ajan tanssilattialla ei puhuta. Moniulotteinen musiikki kuljettaa sinut sisäiselle matkalle läpi erilaisten liikelaatujen, olemisen laatujen ja tunnetilojen. Tärkeintä on pysyä kuitenkin uskollisena itselle ja sille, mikä siinä hetkessä haluaa ilmentyä. Myös ilmaisu äänen kautta on hyvin tervetullutta!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

99056D7D-C44D-4BB4-9110-324DA7271B0B.png
Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg
_8200920.jpg

Keskiviikkona 8.5.2024 klo 17:30-19:30.
Järjestäjinä Gaiariina & Karhun talo.

Tervetuloa kevään meditaatio-iltaan online kotoa käsin. Tänä iltana yhdistämme tiibetinbuddhalaisen Tara Buddha-harjoituksen voimaa sekä tietoista tanssia. Yhdistämme tasapainossa kaksi tärkeää henkisen harjoituksen ulottuvuutta: Meditatiivista hiljentymistä, pysähtymistä, rauhoittumista, johon sisältyy mantran voima pyhien äänteiden energiaa parantavana virtauksena. Toisaalta tarvitsemme kehollisuutta, liikettä ja rytmiä, joiden kautta voimme löytää ihmiskehon yhteyden sielun kasvulle.
 

Teemme illan aikana yksinkertaisen mantra-harjoituksen. Harjoittelemme yhdessä Tara Buddhan yksinkertaista harjoitusta eli sadhanaa, mikä on erinomainen aihe niin ensimmäiseksi harjoitteeksi kuin kokeneille harjoittajille.

Monipuolisten kehollisten ja tanssi-liiketerapeuttisten harjoitusten avulla kutsumme sieluamme juurtumaan ja ilmentymään yhä autenttisemmin kehomme kautta. Koetun elämän tarinat elävät kehossa ja hengityksessä, jokaisessa solussa pyytäen vain olemaan lempeästi läsnä kaikille tuntemuksille - arvostelematta, tuomitsematta. Kehollisen ja symbolisen ulottuvuuden kautta tavoitamme aivan varhaisimpia kokemuksia, joihin kognitiivisella työskentelyllä ei ole pääsyä. Syvän kehotietoisuuden kautta laajennamme sisäisen rauhan kokemusta ja kykyä kannatella kaikkia tunne- ja olemuspuolia.


LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

Lauantaina 11.5. klo 12-18 Shen Garden, Tampere
Ohjaajina Katariina Elonkehrä ja Pia Autero (Runoiantila)

Kutsumme sinut ilmentämään omaa uniikkia sisäisten olemuspuoltesi ja maskuliinin ja feminiinin ilmentymääsi!
 

Tähän seremonialliseen päivään haluamme avata turvallisen tilan, jonne koko naiseuden spektri on tervetullut ja jossa moniNaisuus saa kukoistaa. Piiri on avoin kaikille naisille.
 

Tässä piirissä voit rentoutua omaan olemukseesi. Olet juuri oikeanlainen nainen, riittävä ja hyväksytty sellaisena kuin olet. Saat tutkia itseyttäsi ja naiseuttasi juuri tässä hetkessä, itsesi kaikki olemuspuolet hyväksyen. Seremoniallinen piirimme avautuu juhlistamaan naiseuden moninaista kirjoa iloineen ja kipuineen.
 

Väkevän kehollisen, tanssi-liiketerapeuttisen, sanallisen, äänellisen ja symbolisen työskentelyn sekä kuurummun opastamana integroimme olemuksemme eri puolia osaksi eheää inhimillistä ja sielullista kokoNaisuutta. Lempeästi avaavat harjoitteet tukevat sisäistä matkaamme.
 

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

431506667_1004247394619834_2457036028379121470_n.jpg
bottom of page