top of page

Tapahtumat

Tapahtumat ja uutiset

Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg
435891267_1022415089469731_2329592955811801361_n.jpg

Lauantaina 15.6.2024 klo 14-17
Hämeenpuiston Puistotorni, Tampere

Lauantaina 15.6. tanssitaan huikeat odotetut 3h Mielettömät Kaakaotanssit, joissa on seremoniakaakaon luoman meditatiivisen ja sydäntäavaavan vaikutuksen lisäksi ainutlaatuinen ulottuvuus läsnä - taiteilija Niko Lehtola livemaalaa tanssimatkan ajan tanssien taikaa näkyväksi!

Nikon maalauksista huokuu herkkyys, rohkeus ja sielukkuus, syvästi ja täydesti koettu elämä sekä moniulotteisuus ja kerroksellisuus. Taiteellaan Niko punoo näkyväksi olevaisuuden hienovaraisia ja taianomaisia sävyjä, tasoja ja yhteyksiä enkä malta odottaa, mitä Nikon kanavoiman maalauksen todistaminen tanssimatkan jälkeen meissä jokaisessa matkaa jakaneessa herättää
 

Mikä huikeinta, osallistuessasi tansseihin sinulla on mahdollisuus voittaa omaksesi Nikon maalaama taulu (arvo ~800 eur), jonka hän viimeistelee vielä tanssien jälkeen!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg

Kevät 2024 - Katso päivämäärät tapahtumasta!
Shen Garden, Finlayson Tampere

Mielettömät lauantaitanssit ovat matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua autenttisen, vapaan ja luovan liikkeen maailmaan sekä purkaa sisintämme ja tunteitamme turvallisessa ja päihteettömässä tilassa. Tila on avoin täysin vapaalle keholliselle ilmaisulle ilman ohjausta yhteistä alku- ja loppupiiriä lukuun ottamatta. Tanssimatkan ajan tanssilattialla ei puhuta. Moniulotteinen musiikki kuljettaa sinut sisäiselle matkalle läpi erilaisten liikelaatujen, olemisen laatujen ja tunnetilojen. Tärkeintä on pysyä kuitenkin uskollisena itselle ja sille, mikä siinä hetkessä haluaa ilmentyä. Myös ilmaisu äänen kautta on hyvin tervetullutta!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

A6428559-4A73-4DC8-B218-FAB8E124B102.PNG
Adobe_Express_20221106_1938430_1.jpg
_8200920.jpg

Keskiviikkona 8.5.2024 klo 17:30-19:30.
Järjestäjinä Gaiariina & Karhun talo.

Tervetuloa kevään meditaatio-iltaan online kotoa käsin. Tänä iltana yhdistämme tiibetinbuddhalaisen Tara Buddha-harjoituksen voimaa sekä tietoista tanssia. Yhdistämme tasapainossa kaksi tärkeää henkisen harjoituksen ulottuvuutta: Meditatiivista hiljentymistä, pysähtymistä, rauhoittumista, johon sisältyy mantran voima pyhien äänteiden energiaa parantavana virtauksena. Toisaalta tarvitsemme kehollisuutta, liikettä ja rytmiä, joiden kautta voimme löytää ihmiskehon yhteyden sielun kasvulle.
 

Teemme illan aikana yksinkertaisen mantra-harjoituksen. Harjoittelemme yhdessä Tara Buddhan yksinkertaista harjoitusta eli sadhanaa, mikä on erinomainen aihe niin ensimmäiseksi harjoitteeksi kuin kokeneille harjoittajille.

Monipuolisten kehollisten ja tanssi-liiketerapeuttisten harjoitusten avulla kutsumme sieluamme juurtumaan ja ilmentymään yhä autenttisemmin kehomme kautta. Koetun elämän tarinat elävät kehossa ja hengityksessä, jokaisessa solussa pyytäen vain olemaan lempeästi läsnä kaikille tuntemuksille - arvostelematta, tuomitsematta. Kehollisen ja symbolisen ulottuvuuden kautta tavoitamme aivan varhaisimpia kokemuksia, joihin kognitiivisella työskentelyllä ei ole pääsyä. Syvän kehotietoisuuden kautta laajennamme sisäisen rauhan kokemusta ja kykyä kannatella kaikkia tunne- ja olemuspuolia.


LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

Lauantaina 11.5. klo 12-18 Shen Garden, Tampere
Ohjaajina Katariina Elonkehrä ja Pia Autero (Runoiantila)

Kutsumme sinut ilmentämään omaa uniikkia sisäisten olemuspuoltesi ja maskuliinin ja feminiinin ilmentymääsi!
 

Tähän seremonialliseen päivään haluamme avata turvallisen tilan, jonne koko naiseuden spektri on tervetullut ja jossa moniNaisuus saa kukoistaa. Piiri on avoin kaikille naisille.
 

Tässä piirissä voit rentoutua omaan olemukseesi. Olet juuri oikeanlainen nainen, riittävä ja hyväksytty sellaisena kuin olet. Saat tutkia itseyttäsi ja naiseuttasi juuri tässä hetkessä, itsesi kaikki olemuspuolet hyväksyen. Seremoniallinen piirimme avautuu juhlistamaan naiseuden moninaista kirjoa iloineen ja kipuineen.
 

Väkevän kehollisen, tanssi-liiketerapeuttisen, sanallisen, äänellisen ja symbolisen työskentelyn sekä kuurummun opastamana integroimme olemuksemme eri puolia osaksi eheää inhimillistä ja sielullista kokoNaisuutta. Lempeästi avaavat harjoitteet tukevat sisäistä matkaamme.
 

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA...

431506667_1004247394619834_2457036028379121470_n.jpg
IMG_4442.JPG

Vuoden syvällinen transformaatiomatka pyhän ja voimauttavan odotuksen ja vanhemmuuden tueksi!
Portaali valmennukseen on auki seuraavan kerran 9.-31.5.2024

Haaveiletko raskautumisesta tai valmistaudutko synnytykseen ja vanhemmuuteen? Haluatko vahvistaa luottamustasi kykyysi kantaa ja synnyttää elämää sekä kokea voimauttavan, mahdollisesti myös korjaavan odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden kokemuksen omia ja lapsesi tarpeita ja rajoja kunnioittaen?

Kutsumme sinut syvälliselle ja kehoterapeuttiselle onlinematkalle kohti unelmiesi synnytystä ja armollista vanhemmuutta! 10 Kuunkiertoa -matka on myös jo synnyttäneille löytämään ymmärrystä, armollisuutta ja rauhaa menneeseen sekä eheytymään synnytyspeloista ja -pettymyksistä.

Kautta aikain synnytyksen ja vanhemmuuden initiaatio on nähty siirtymäriittinä, joka nostaa suurimmat oppiläksymme ja haavamme pintaan, jotta voisimme eheytyä. Tämän aspektin sisäistäminen on essentiaalista kohti voimauttavia ja korjaavia kokemuksia.

 

Syvän itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden kautta oivallat kasvukohtasi, löydät turvaa ja piileviä voimavaroja koko olemuksestasi sekä opit olemaan läsnä ja virtauttamaan niitä massiivisia, kontrolloimattomia elämänvoimia, jotka synnytyksessä lävitsesi virtaavat. 

 

Uhriutuvasta ja miellyttämisen haluisesta neidosta nouset luomisvoimaiseen, kypsään ja vastuulliseen naiseuteen. Naiseksi ja äidiksi, joka luottaa äidinvaistoonsa sekä kehonsa ja elämän ikiaikaiseen viisauteen synnyttää.

Matka on myös kaikille syklisille kohdullisille ja synnyttäneille, vaikket indentifioituisi naiseksi. Puhuessani mm. naiseudesta (feminiinisyys) ja äitiydestä (hoivaaja) puhun paljolti arkkityyppisistä energioista.

Tämä matka ei ole perinteinen synnytysvalmennus. Valmistautuminen vanhemmuuden elämää mullistavaan initiaatioon on paljon muutakin kuin fyysisen kapasiteetin mittausta ja vahvistamista ja vaatii syvää itsetuntemusta ja henkisiä voimavaroja.

Tämä ainutlaatuinen sisäinen matka ei ole myöskään vain mielikuvaharjoittelua vaan tuo yhteen moniulotteisen keho- ja tanssiliiketerapeuttisen työskentelyn (jota ei voi ohittaa niin syvästi kehollisessa tapahtumassa kuin synnytys) sekä Suomen kotikätilöiden pioneerin Aradhana Seva Kaurin vaikuttavan satojen synnytysten kokemuksen luonnollisen ja fysiologisen synnytysprosessin tukijana.

 

LUE LISÄÄ JA ASTU MATKALLE LUOMISVOIMAASI!

bottom of page