top of page

ILMAINEN

10 Kuunkiertoa -webinaari

Haaveiletko raskautumisesta tai valmistaudutko synnytykseen ja vanhemmuuteen? Haluatko vahvistaa luottamustasi kykyysi kantaa ja synnyttää elämää sekä kokea voimauttavan, mahdollisesti myös korjaavan odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden kokemuksen omia ja lapsesi tarpeita ja rajoja kunnioittaen?

Helatorstaina järjestämäni ILMAINEN webinaari on saatavilla tallenteena vielä 22.5.2024 saakka!
Webinaarissa tutustumme syvälliseen ja kehoterapeuttiseen 10 Kuukiertoa -onlinematkaan kohti unelmiesi synnytystä ja armollista vanhemmuutta!

10 Kuunkiertoa -matka ei ole perinteinen synnytysvalmennus vaan syvä transformaatiomatka luomisvoimaasi! Valmistautuminen vanhemmuuden elämää mullistavaan initiaatioon on paljon muutakin kuin fyysisen kapasiteetin mittausta ja vahvistamista ja vaatii syvää itsetuntemusta ja henkisiä voimavaroja.

 

Tämä ainutlaatuinen sisäinen matka ei ole myöskään vain mielikuvaharjoittelua vaan tuo yhteen moniulotteisen keho- ja tanssiliiketerapeuttisen työskentelyn (jota ei voi ohittaa niin syvästi kehollisessa tapahtumassa kuin synnytys) sekä Suomen kotikätilöiden pioneerin Aradhana Seva Kaurin vaikuttavan satojen synnytysten kokemuksen luonnollisen ja fysiologisen synnytysprosessin tukijana.

IMG_4442.JPG

Kenellä ja mitä?

10 Kuunkiertoa -onlinematka on raskaana oleville ja odotusta suunnitteleville voimauttavan ja tietoisen odotuksen, synnytyksen ja vanhemmuuden tueksi sekä myös jo synnyttäneille löytämään ymmärrystä, armollisuutta ja rauhaa menneeseen ja eheytymään synnytyspeloista ja -pettymyksistä.

Kautta aikain synnytyksen ja vanhemmuuden initiaatio on nähty siirtymäriittinä, joka nostaa suurimmat oppiläksymme ja haavamme pintaan, jotta voisimme eheytyä. Tämän aspektin sisäistäminen on essentiaalista kohti voimauttavia ja korjaavia kokemuksia.

 

Syvän itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden kautta oivallat kasvukohtasi, löydät turvaa ja piileviä voimavaroja koko olemuksestasi sekä opit olemaan läsnä ja virtauttamaan niitä massiivisia, kontrolloimattomia elämänvoimia, jotka synnytyksessä lävitsesi virtaavat. 
 

Uhriutuvan ja miellyttämisen haluisen neidon energiasta nouset luomisvoimaiseen, kypsään ja vastuulliseen naiseuteen. Naiseksi ja äidiksi, joka luottaa sisäiseen vaistoonsa sekä kehonsa ja elämän ikiaikaiseen viisauteen synnyttää.

Matka on myös kaikille syklisille kohdullisille ja synnyttäneille, vaikket indentifioituisi naiseksi. Puhuessani mm. neidosta ja äidistä puhun paljolti arkkityyppisistä energioista.
Matka on aivan kaikille naisille, äideille ja kohdullisille, oli valintasi synnyttää millainen tahansa. Jokainen synnytys ja syntymä on arvokas sellaisenaan ja ansaitsee tulla kunnioitetuksi.

ILMAISESSA webinaarissa kerron lyhyesti 10 Kuunkiertoa -onlinematkan sisällöstä ja suurimman osan ajasta keskitymme syvälliseen kokemukselliseen ja keholliseen työskentelyyn, josta saat maistaisia onlinematkan harjoituksiin.

Miten pääsen mukaan?

Jos missasit ILMAISEN webinaarin 10 Kuunkiertoa -onlinematkaan tutustumiseen, webinaari on saatavilla tallenteena vielä 22.5.2024 saakka!  Palaute webinaarin työskentelystä on tuonut jo nyt yhä suurempaa merkityksellisyyden tunnetta työhöni.

Webinaarin katsoneille jaan spesiaalin tarjouksen 10 Kuunkiertoa -onlinematkalle, jota saat kulkea 1 vuoden rauhassa omaan rytmiisi aloituspäivästäsi alkaen. Tarjous tähän ainutlaatuiseen valmennukseen on auki vain rajoitetun ajan.

Oletko valmis astumaan luomisvoimaasi? ILMAISEEN webinaariin saat linkin ilmoittautumalla alla olevan lomakkeen kautta:

Rakkaudella tervetuloa!

DSC_5954.jpg
bottom of page