top of page

Asiakkaiden kokemuksia

Energiahoito, Shiatsu & Kehoterapia
Tanssi-liiketerapia

Tanssi-liiketerapia

"Olin tosi vaikuttunut voimauttavaa tanssi-liiketerapiaa -kurssista. En olisi etukäteen uskonut, että aivan uusien ihmisten ympäröimä voisi syntyä jotain niin avointa ja rohkeaa. Olen ylpeä, että uskalsin heittäytyä ja antaa mennä sekä suorastaan hämmentynyt siitä, että se tuntui niin luontevalta ja helpolta. Harjoitusohjeiden antamisen aikana saattoi tuntua, että ei apua, tästä en kyllä selviä!, mutta sitten se tuntuikin yllättävän helpolta, kun vaan rupesi tekemään. Siinä alkuaskeleen ottamisessa ryhmästä oli iso tuki.
 

Uskon, että kurssi on taustalla vahvasti vaikuttamassa ja tukemassa tässä vaiheessa elämääni, jossa yritän nähdä oman tieni ja kuulla oman ääneni kaikkien omien vaatimusteni, odotusteni ja pelkojeni keskellä. Oma keho on jäänyt minulle varsin vieraaksi ja sen viestien kuuleminen on minulle ihan uutta. En myöskään ollut aiemmin ajatellut, että uskaltamalla antaa kehon viedä, voi sisältä nousta tunteita pintaan. Että tunteita voi löytyä ja käsitellä muutenkin kuin verbaalisesti analysoimalla!
 

Erityisen voimaannuttavana kokemuksena mieleeni on jäänyt harjoitus, jossa liikuimme parin kanssa ilman musiikkia 5min parin katsellessa. Se että liikuin juuri niinkuin liike minusta ulos tuli ja, että joku toinen katsoi sitä hyväksyen, tuntui tosi liikuttavalta ja hyvältä. Samoin koin voimakasta iloa silmät kiinni tehdyssä paritanssissa. Miten ihanaa oli vain olla toisen vietävänä, luottaen ja ilman vastuuta mistään. Ja toisaalta tuntui arvokkaalta saada mahdollistaa kokemus myös toiselle. 
 

Myös harjoitus, jossa liikuttiin eri musiikkityylien tahdissa ja kirjoitettiin heti sen jälkeen tunteet suodattamattomina ylös paperille oli tärkeä. Huomasin, että Ohhoh! Mitäs kaikkea täällä päässä liikkuukaan, kun vähän pintaa raapaisee!   

 

Olen silloin tällöin tanssinut kotona ja se on ihan ok. Aina jos olen tunnistanut kehon tarpeen tanssia, olen yrittänyt antaa sille siihen mahdollisuuden. Yhdessä muiden kanssa tila ja aika jakaen tanssi oli kuitenkin  antoisampaa."

Tanssi- ja liiketerapia osui todella hyvään kohtaan elämässäni. Laitan tanssi- ja liiketerapian ansioksi suurelta osin sen, että sain hieman notkahtaneet/ notkahtamassa olevat fiilikseni taas balanssiin. Ja kyllä se kantaa edelleen. Olen kiinnittänyt jälleen enemmän huomiota omiin valintoihini erityisesti sen suhteen, että ne tukisivat omaa hyvinvointiani. Tanssinutkin olen välillä täällä kotona, kun siltä on tuntunut, mutta erityisesti huomaan metsässä liikkumisen ja musiikin kuuntelun lisääntyneen huomattavasti. Löysin myös ajatusteni ja tunteideni kirjoittamisen tuolla kurssilla. Olen sen jälkeen kirjoittanut melko paljon erityisesti joogan, meditoinnin ja mindfulness-harjoitusten yhteydessä. Koen, että olen ollut tuon tanssi- ja liiketerapia -jakson jälkeen enemmän omassa voimassani, levollisempi ja pystynyt pysymään paremmin omassa tunnetilassani huolimatta toisen tunnetilasta.”

Tanssi-liiketerapia

"Haluan vielä kiittää sinua Voimauttavaa tanssi- ja liiketerapiaa -kurssista. Sen jälkeen jotain ihmeellistä on tapahtunut. Toki olen työstänyt näitä asioita jo kauan, mutta nyt ollut myös pitkään jumissa. Kurssi tuli itselle niin oikeeseen aikaan, enkä usko että ilman sitä olisin ikinä päässyt eteenpäin ja jotenkin ”tälle tasolle”. Olo on niin kevyt ja rauhallinen."

"Löysin uudenlaisen suhteen kehooni ja uudenlaisen tavan käyttää ja ilmaista sitä. En ole koskaan pitänyt itseäni tanssijana tai muuten kovin kehollisena henkilönä, mutta kurssilla ymmärsin miten paljon oman kehon tuntemuksesta onkaan hyötyä. Jotkin asiat on vaikea ilmaista kuvallisesti tai sanoin. Ymmärsin, että joidenkin asioiden täytyy purkautua liikkeenä. Tuntuu, että suhteeni muunkinlaisen liikkumiseen, urheiluun muuttui positiivisemmaksi. En ujostele niin paljon, ja menen rohkeammin kohti sitä mitä haluan. En ajattele enää kovin paljon mitä muut minusta ajattelevat. Ja tietysti tanssin enemmän. Kotona, jameissa, tanssitunnilla, missä vain!"

"Kurssista päällimmäisinä fiiliksinä on voimaantumisen kokemus; oman voimansa aiempaa selkeämpi löytäminen ja sen vahvistuminen. Inspiraation ja rakkauden syveneminen tanssiin ja liikkeeseen. Itsemyötätunnon ja vapautumisen lisääntyminen."

"Ohjaus tuki mielestäni hienosti ryhmää ja joka kerralla oli avoin ja lämmin tunnelma. Oli hyvä, että kaikkeen ei anneta niin tarkkoja ohjeita. Silloin tulee enemmän tunne siitä, että minä osaan ja pystyin tähänkin itse."

"Koin löytäneen palasen itseäni uudelleen. Tuntuu, että vapauduin jo näinkin lyhyessä ajassa hurjan paljon. Sellainen autenttinen ja aidompi osa minua alkoi loistaa uudelleen."

Kurssin aikana ohjaus ja tilan kannattelu oli luottamusta ja turvallisuuden tunnetta huokuva. Sen myötä pystyi jo ensimmäisestä kerrasta lähtien ”antautumaan” kurssin vietäväksi, lähtemään avoimella ja uteliaalla asenteella liikkeelle.”

Koen, että juuri tällä kurssilla tulin tietoiseksi häpeästä, jota kannan mukanani. Sain vapautettua sitä ja tunnistan sitä nykyään paremmin. En anna sille enää niin paljon valtaa, kun tunnistan sen tietoisesti. Toinen voimauttava asia oli kohtutanssi ja ylipäänsä naiseuteen liittyvät asiat. Kokemukseni omasta naiseudestani muuttui kauniiimmaksi ja herkemmäksi kurssin myötä.”

Kehoterapeuttiset hoidot

Tunsin oloni turvalliseksi hoidossa ja minun oli helppo olla hoidettavana. Katariinan otteet olivat vahvoja, selkeitä ja sopivan ”tuntuvia”.  Tulin tietoiseksi kehoni ”panssareiden” laajuudesta ja se vahvistaa sitä, että täytyy jatkossakin käydä enemmän hoidoissa. Oloni oli hyvä hoidon jälkeen ja selkä tuntuu vähemmän kipeältä. Seuraavana päivänä tunnistin erilaisia tunteita, kuten kiukkua ja surua. Mietin mitä asioita mahdoin kantaa siellä hartioilla ja selässä. Ja aloitin niistä luopumisen. Hoitopaikka oli ihana ja rauhallinen ja varmasti palaan sinne ja hoitoon jatkossakin.”

Hoito oli kokonaisvaltainen positiivinen kokemus. Käsittelyssä käsistä välittyi tunne, että voin turvallisesti antaa kehoni levätä tässä. Verrattuna normaaliin hierontaan, vaikutus koko kehossa on jatkunut vielä viikon jälkikäteen ja olen yllättänyt itseni venyttelemällä iltaisin. Katariina on persoonana huomaavainen ja herkkä havaitsemaan asioita. Suosittelen kehonhuoltoon lämpimästi.”

Hoidosta palatessa oli taivaallisen onnellinen ja energinen olo, ja jatkuu edelleen! Hengitys tulee syvältä kuten pitää, ruuansulatus toimii, vatsa kurnii kunnolla, joka on mulle merkki siitä, että hermosto on tasapainossa. Mahtavaa! Mieli on innokas ja pursuaa ideoita. Elinvoimaa ja iloa tuli selvästi lisää.”

Katariina on lämmin ja ammattitaitoinen ihminen, jonka hoidossa oli erittäin hyvä olla. Energiahoidon jälkeen koin erityisesti virkeyttä ja keveyttä, ja koko keho tuntui puhdistuneelta. Sain hoidosta siis juuri kaipaamani vaikutukset! Suosittelen lämmöllä ja menen itse mielellään uudelleen!”

Ihana, vaikuttava ja eteenpäinsysäävä hoitokokemus, jossa erityisesti sydäntä kosketti hoitajan aito, syvä ja hyväksyvä kohtaaminen. Rakkaudella suosittelen erittäin lämpimästi. Sydämestään hoitoa tekevä, myötätuntoinen ja herkästi aistiva hoitaja, joka osaa tehdä juuri oikealla tavalla turvallisen tilan hoidossa herääville tuntemuksille. Kiitos.”

Katariinalla on erittäin ammattimainen, läsnäoleva ja lempeä ote hoidettavaan. Hän suorastaan säteili energiaa ja hoito tuntui todella rauhoittavalta. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Kannattaa ehdottomasti kokea hoito/hoitosarja. Katariinalla on aivan ihanat, hoitavat kädet ja ne varmasti löytävät/hoitavat kehon jumeja. Suosittelen todella!”

Olen erittäin onnellinen siitä, että satuin huomaamaan kurssin, ja kaikesta epävarmuudesta huolimatta päätin osallistua kurssille. Kokemusta kurssista kaikkinensa on jotenkin vaikea sanoittaa tämän isommin; se oli jotain niin huikeaa ja jopa taianomaista. Kokemus oli ja on jotain sellaista, josta en olisi halunnut missään nimessä jäädä paitsi, ja onneksi en jäänyt. Tuntuu myös vahvasti siltä, että jatkossa on rohkeutta ja itsevarmuutta suunnata itseään enemmän tanssin ja liikkeen pariin, ja sitä kautta toivottavasti saada lisää mm. voimaantumisen ja vapautumisen kokemuksia.”

Kurssista sai paljon enemmän irti kuin osasi kuvauksen perusteella kuvitellakaan.”

Kivoimpia harjoituksia oli esimerkiksi se, kun aloitettiin tunti selinmakuulta ja siitä sai lähteä tekemään juuri sellaista liikettä, mikä tuntuu hyvälle. Silmät kiinni oman kehon tuntemusten kuunteleminen tuntui tosi hyvälle ja sellaiselle mitä tarvitsen arkeeni enemmän. Siinä sai skannattua kehon kireyksiä ja kolotuksia ja tehtyä liikkeitä, joilla omaa oloa voi helpottaa. Kehon kireyksien lievittymisellä on positiivinen vaikutus kokemiini kipuihin, joten oli tosi mukavaa kokea tällainen harjoitus.
 

Tosi kivana harjoituksena on jäänyt mieleen myös ekalla kerralla ollut harjoitus, jossa sai ensin tanssia vapaasti ja sitten kokeiltiin erilaisia tyylejä esim. isoa/pientä/kulmikasta/sulavaa liikettä. Sillä harjoituksella sai laajennettua omaa käsitystä siitä, minkälaista liikettä tanssiin voi kuulua. Myös rentoutus-/maadoitusharjoitukset oli hyvä lisä tunteihin ja nautin niistä, koska muuten arjessa en malta kovinkaan usein pysähtyä ja rauhoittua.”

Hoito oli todella avartava ja tärkeä minulle, jotta osasin kohdistaa tietosuuttani alempiin chakroihini, jotka olivat jääneet huomioimatta. Osasit todella hyvin aistia, että minulla oli ylemmissä chakroissa aika vilkastakin, mikä tuntui myös hoidon jälkeen. Tuli sellainen olo, että pitää maadoittua. Ihmeellisesti minulle alkoi tulemaan eteeni vihjeitä ja tapoja miten maadoittua esim. ulkona kävely paljain jaloin. Elämä on ihmeellistä, kun siihen luottaa ja kuuntelee. Nyt menen päivä kerrallaan uteliaalla asenteella ja pyrin kuuntelemaan sisintä totuuttani kun joku asia kaivertaa. Se että tulin hoitoon sinulle tuntui tarkoitetulta ja mielellään tulen uudelleen, jotta opin lisää itsestäni ja siitä missä minulle ilmenee tukoksia energiakentässäni.”

Untitled_edited.jpg

Otan kiitollisena vastaan palautetta

Millainen oli sinun kokemuksesi?

Suosittelisitko ystävällesi?

Kiitos palautteestasi!

bottom of page