top of page
431506667_1004247394619834_2457036028379121470_n.jpg

Naiseuden Spektri - moniNaisuuden äärellä

Lauantaina 11.5. klo 12-18 @Shen Garden, Tampere

Kutsumme sinut ilmentämään omaa uniikkia sisäisten olemuspuoltesi ja maskuliinin ja feminiinin ilmentymääsi! Tähän seremonialliseen päivään haluamme avata turvallisen tilan, jonne koko naiseuden spektri on tervetullut ja jossa moniNaisuus saa kukoistaa. Piiri on avoin kaikille naisille.
 

Tässä piirissä voit rentoutua omaan olemukseesi. Olet juuri oikeanlainen nainen, riittävä ja hyväksytty sellaisena kuin olet. Saat tutkia itseyttäsi ja naiseuttasi juuri tässä hetkessä, itsesi kaikki olemuspuolet hyväksyen. Seremoniallinen piirimme avautuu juhlistamaan naiseuden moninaista kirjoa iloineen ja kipuineen.
 

Matkaamme naiseuden sykliset arkkityypit – neito, emo ja akka – viitekehyksenä. Nämä arkkityypit elävät jokaisessa meissä alati muuttuen. Väkevän kehollisen, tanssi-liiketerapeuttisen, sanallisen, äänellisen ja symbolisen työskentelyn sekä kuurummun opastamana integroimme olemuksemme eri puolia osaksi eheää inhimillistä ja sielullista kokoNaisuutta. Lempeästi avaavat harjoitteet tukevat sisäistä matkaamme.


Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Jos pohdit, sopiiko piiri juuri sinulle, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen runoiantila@gmail.com.
 

Päivän suuntaa-antava aikataulu:

12:00-13:00 Alkupiiri
13:00-14:00 Arkkityyppiset harjoitukset
14:00-14:45 Lounastauko
14:45-15:45 Arkkityyppiset harjoitukset
15:45-16:00 Tauko
16:00-17:00 Arkkityyppiset harjoitukset
17:00-18:00 Loppupiiri

 

Päivän hinta: 85 / 65 eur (alennettu hinta pienituloisille)

Lounastauon aikana sinulla on mahdollisuus nauttia valmistamamme täyteläinen, vegaaninen ja gluteeniton keitto ja leipä sekä kahvi tai tee. Halutessasi voit ottaa myös omat eväät mukaan. Lounaan hinta on 8 eur. Varaa keittolounas ilmoittautumisen yhteydessä.
 

Aika: La 11.5.2024 klo 12-18

Paikka: Shen Garden, Finlaysoninkuja 9, kerros 4B, Tampere
 

Sitovat ilmoittautumiset: infogaiariina@gmail.com. Paluupostina saat tervetulokirjeen ja laskun tapahtumasta.
 

Tilaa kannattelevat Pia Autero ja Katariina Elonkehrä
 

Pia on kirjoittaja, luontoyhteyden opiskelija ja suomalaisen saunaperinteen vaalija. Hänellä on usean vuoden kokemus piirityöskentelystä, seremoniallisuudesta ja sanallisen ilmaisun opettamisesta. Koulutukseltaan Pia on tulevaisuudentutkija, kirjallisuustieteilijä ja kestävän kehityksen asiantuntija. Hän tuo tilaan henkisen tutkimusmatkailijan loputtoman uteliaan mielen, lämmintä huumoria ja armollisuutta ihmisyyden kaikkia ilmentymiä kohtaan. Piaa inspiroivat juuret, itsen ilmentämisen vapaus, paremmat tulevaisuudet ja ihmisten parantavat kohtaamiset piirissä. Lisää Pian työstä: www.runoian.fi ja IG @runoiantila.

Katariina on intohimoinen tanssijasielu, tanssi-liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja, kehoterapeutti ja kuppari sekä Tampereen Mielettömien Tanssien - tietoisen tanssin ja vapaan ilmaisun konseptin luojatar. Kahden kotona syntyneen tyttären initioimana äitinä hän haluaa tukea kaikkia ja kaikenlaisia naisia oivaltamaan pyhyytensä ja kukoistamaan luomisvoimassaan. Yksi hänen kutsumuksistaan on työ voimauttavan odotuksen, synnytyksen ja äitiyden parissa. Rakkaudellisella kannattelullaan Katariina tuo tilaan lempeyttä ja turvaa sekä villillä ja rikkaalla kehollisella ilmaisullaan rohkeutta, alkuvoimaisuutta ja autenttisuutta. Katariinalla on laaja kokemus keho- ja liiketerapeuttisista menetelmistä ja niiden monimuotoisesta ohjaamisesta 10 vuodelta. Lisää Katariinan työstä: www.gaiariina.fi / IG ja FB @gaiariina

Rakkaudella tervetuloa!

bottom of page